Torestorp.se ett bra sätt att nå ut!

Om man vill nå ut med information till Torestorpare och andra som har intresse av Torestorp, är torestorp.se en bra möjlighet. Sedan vi började mäta trafiken för en månad sedan, har webbplatsen haft 856 besök. Inte så illa för ett samhälle på 1000 invånare.

toppbild-vinter.jpgEn månad är förstås lite väl kort tid att göra några djupare analyser på, men ger ändå en liten fingervisning på möjligheterna med att nå ut med sitt budskap. Merparten av besökarna kommer från Mark (286 besök), kanske något förvånande är det även många besök från Stockholm (206 besök).

Den mest visade sidan sedan vi kopplade på statistiktjänsten, är blogginlägget om öppnandet av Torestorps pizzeria, som har visats 303 gånger, följt av sidan Handla, fika, äta, 261 visningar, Kuriosa om Torestorp (gummekaketraditionen), 200 visningar.

Även kalendern har besökts flitigt och trots att denna kalendersida bara har varit igång sedan nyår, har den hunnit visas 125 gånger.

Så föreningar, företag, privatpersoner i Torestorp – utnyttja möjligheten att snabbt och enkelt nå ut till många som är intresserade av vad som händer och sker i Torestorp och gör ett blogginlägg eller skriv i kalendern vad som är på gång. Inloggningsuppgifter och komigång-hjälp får du genom att maila kontakt@torestorp.se

Alla blogginlägg visas även på torestorp.se:s facebooksida.

(Statistikverktyget som används på torestorp.se är Google Analytics, marknadens mest använda och tillförlitliga verktyg när man mäter och analyserar statisk på webbplatser.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *