torestorp.nu blir torestorp.se

Gamla TorestorpsbronDen senaste veckan har inneburit en hel del fixande och donande med flytt av torestorp.nu och i samband med detta omvandla webbplatsen till torestorp.se. Torestorps Framtid tar nu över ansvaret för sajten efter Markus, som har drivit den från start. Vår ambition är att fortsätta att driva sajten på bästa sätt för att den ska bli den naturliga platsen för att söka all information och info om aktuella händelser som rör Torestorp.

För att hemsidan ska få ett aktuellt och intressant innehåll är allas delaktighet viktig och vi hoppas att till exempel alla föreningar i Torestorp hakar på vår förfrågan om att informera om sina aktuella händelser och verksamheter här i bloggen.

Som ni kanske ser är det mesta sig likt sedan torestorp.nu (en del småfix är kvar att göra…) Eftersom det här är en webbplats av Torestorpare för Torestorpare (och självklart för alla andra som är intresserade av Torestorp!) vore det intressant att höra vad ni skulle vilja ha för innehåll och funktioner på sajten. Fritt fram att spåna! Skriv gärna en rad i kommentarsfältet eller på vår facebooksida www.facebook.com/torestorp.se om vad ni skulle vilja läsa om eller vilka funktioner ni tycker vore bra att ha.

Till sist: Tack Markus Wallgren för att du tog initiativet att starta och driva torestorp.nu! Sajten fyller en viktig funktion och vi är glada över att ta över ansvaret och ska jobba för att göra nyttan och funktionen ytterligare några snäpp bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *