Anmäl din fastighet till fibernätet senast 30 november

Den sista november kommer länsstyrelsen att lämna besked om bidrag för fibernätsutbyggnad, enligt senaste info. Detta kommer att innebära startskottet för projekteringen och därefter blir det äntligen grävstart.

Eftersom Torestorps Fibers styrelse nu är klara med utvärderingen av anbuden på upphandlingen på fibernätsutbyggnaden, kan nästa fas i projektet inledas direkt vid ett positivt besked på bidragsansökan.

Därför är det oerhört viktigt att alla som avser att ansluta sin fastighet till fibernätet har anmält detta till Torestorps Fiber absolut senast den 30 november. Detta för att en korrekt projektering ska kunna göras. All information om hur man går tillväga för att ansluta sin fastighet finns på Torestorps Fibers hemsida under rubriken ”Teckna medlemskap och anslut din fastighet”. Här finns även en aktuell medlemskarta över alla medlemmar. Se gärna över kartan och kontrollera att din fastighet finns med om du är medlem. Och upptäcker du att du har grannar eller bekanta som ännu inte är med, ta gärna kontakt och mana på dem!

Våra områdesombud kommer i mesta möjliga mån kontakta dem som ännu inte är medlemmar. Men vänta inte till sista stund med att anmäla dig och din fastighet, skicka in din ansökan idag!

När tilldelningsbeslut på upphandlingen har offentliggjorts, kommer vi att informera om vem som blev vinnande anbudsgivare på www.torestorpsfiber.se.

Torestorps Fibers styrelse
/Gunilla Esbjörnsson
ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *