Aktuellt från byalaget , Torestorps Framtid

* IVPA ( I Väntan På Ambulans )- en fråga vi drivit i många år börjar nu gå mot en uppgörelse mellan Serf (Södra Älvsborgs Räddningsförbund ) och SÄS (Södra Älvsborgs Sjukhus). Alla är överens om att verksamheten behövs – men ingen vill betala.
* Ett LAN-party genomfördes 16/10 – 17/10. Det genomfördes av Marianne Karlsson, ungdomsansvarig i Torestorps Framtid i samarbete med Ung i Mark.
Det finansierade av medel från Niclas Anderssons Minnesgåva.
* Jourcentralen i Skene – Torestorps Framtid kommer att agera för att vi skall få behålla Jourcentralen i Skene. En viktig funktion inom Närhälsan.
* Vi har genomfört en fotokurs för vuxna under hösten 2015. Vi hoppas vi får återkomma och visa upp en del av de fina foton man tagit…..
* Vår ungdomsverksamhet är igång. Varannan torsdag kl 18. Nu i klubblokalen under tiden som bygdegårdsföreningen renoverar sitt kök.
* Vi har planterat 2500 vårlökar framför smedjan i centrala Torestorp. Finansiering: blombidrag från Marks kommun. Tack Marks kommun ! Nu ser vi fram emot blomningen lagom till ankracet 2016.
Vi jobbar ständigt med aktuella frågor och för ett bättre och trevligare Torestorp. Är du inte redan medlem -Bli det! 50:-/person eller 125:-/familj Bankgiro: 5071-6562

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *