Torestorps Fiber planerar för grävstart våren 2016

Fiberprojektet går stadigt framåt och entreprenörererna Kewab och Bravida är i det närmsta klar med projekteringen, dvs detaljplaneringen för fibernätets sträckning och omfattning. Även allt annat förarbete som krävs för att möjliggöra grävstart genomförs under vintern. Grävningen planeras att starta upp till våren 2016.

Därmed är det oerhört viktigt att ni som ännu inte har valt att ansluta er fastighet genom att teckna anslutningsavtal med Torestorps Fiber samt betala medlemsavgift och första insatsdel gör detta snarast.

När detaljprojekteringen är klar kommer vi att presentera en tidsplan för grävfasen och informera om datum för absolut sista anslutningsdag. Efter detta datum kommer det bli väsentligt dyrare att ansluta sig.

Några viktiga datum:

  • Den 12 april hålls informations- och årsmöte i bygdegården, då styrelsen tillsammans med Kewab och Bravida kommer att informera om läget och arbetet framför oss.
  • Den 31 maj ska nästa insatsdel om 6000 kr tillsammans med årets medlemsavgift vara inbetald. Inbetalningsavi skickas, tillsammans med inbjudan till informations- årsmötet, till alla som har tecknat anslutningsavtal. Utskicket kommer att göras i mitten av mars.

Klicka här för att läsa mer på Torestorps Fibers hemsida, här finns ytterligare viktig information.

Styrelsen Torestorps Fiber
/Gunilla Esbjörnsson, ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *