Torestorpsskolan/förskolan fick en tidig julklapp

År 2014 ansökte byalaget Torestorps Framtid om en fotoutrustning från Sparbanksstiftelsen, Sjuhärad. Vår avsikt var, efter önskemål från byborna, att genomföra en fotokurs. Vi beviljades bidrag med 19.000:-

Vi anordnade en fotokurs hösten 2015 under ledning av naturfotograf Gert Olsson . Kursen var mycket uppskattad. Vi har senare försökt få igång ytterligare kurser, men intresset har varit relativt svalt.

Eftersom det är viktigt för oss att använda kapitalvaror och pengar på ett sätt som gynnar Torestorp och dess invånare har vi funderat på hur fotoutrustningen bäst skall komma till nytta.
Styrelsen har försökt finna någon annan organisation/förening på orten som kan nyttja utrustningen. Eftersom ingen ideell förening varit intresserad gjorde vi en förfrågan till Torestorpsskolan /förskolan.
20161220_111604
De tog emot vårt erbjudande med tacksamhet. Det var därför
en stor glädje för oss idag när vi överlämnade denna ”julklapp”. Vi känner att vi på detta sätt, genom att ge bort en komplett fotoutrustning, kan hjälpa skolan/förskolan i deras utveckling och i det dagliga arbetet.
Torestorps Framtid hoppas att gåvan ska användas flitigt och komma vara till glädje för såväl personal som elever. Gåvan överlämnades av Torestorps Framtids vice ordförande Martin Arnell till förskolechef Helena Levin .

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *